Moderne kunst

Jolanda Tijmensen

Jolanda is het enige familielid wat kunst maakt. Ons nichtje gaat helemaal voor de moderne kunst en exposeert samen met haar medeschildercollega’s 4 x  in haar woonplaats Nieuw-Vennep. Voor haar heb ik uiteraard een plekje gemaakt in zelfkunstmaken.nl. Jolanda is in 1968 geboren en  heeft een aantal jaar geleden een 4-jarige opleiding genezend tekenen in Zutphen gevolgd. Vervolgens is zij tekentherapeut en beeldend coach geworden. Op haar website kun je lezen hoe ze deze opleiding in praktijk brengt, www.kleurenspiegel.nl .

Fotograferen is ook een hobby van haar evenals het maken van mozaieken die zij in haar tuin heeft gelegd. Voordat Jolanda ging schilderen bij de plaatselijke schilderclub heeft zij via het LOI een tekencursus gevolgd en verschillende aquarelworkshops bezocht.

Jolanda gaat uitdagingen aan. Zo heeft zij voor het eerst met olieverf geschilderd en maar meteen een zelfportret gemaakt. Het blauwe schilderij is met verschillende technieken tot stand gekomen. Karton en gevonden voorwerpen zijn verwerkt in dit moderne schilderij.

Schilderij “Blauw”
Acrylverf en verschillende materialen gebruikt zoals karton.

 

 

 

 

 

Zelfportret olieverf
60 x 80 cm

 

 

 

 

]

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *