Realistisch met olieverf

Beertje van Enk

Al jaren ga ik elke dinsdagochtend om 7 uur ” Vroege vogel zwemmen”. Ik zwem ook al jaren naast Beertje. We kletsen niet…we zwemmen. Later in de sauna’s van ons heerlijke zwembad in Wezep praten we bij en dan gaat het altijd over tekenen en schilderen. Beertje schildert al zo’n jaar of 5 en dan met olieverf. Prachtige realistische schilderijen! Ook tekenen doet de 73- jarige kunstenares al jaren bij hetzelfde atelier als ik. Zij op vrijdag en ik op donderdag..Dinsdags in het zwembad bespreken we dan even onze tekeningen.

 

Bewonder haar onderstaande werken. Het is net of ik een foto heb geplaatst maar het zijn toch echt schilderijen..

Tulp op doek
olieverf
Olieverf op doek
landschap

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *