Dikke dames schilderen

Dikke dames 

Wie kent ze nu niet….De dikke dames schilderijen. Afbeeldingen met dikke dames zijn ontzettend populair geweest en eigenlijk nog. Er zijn tientallen variaties op het origineel bedacht. Dikke dames schilderen is een vrolijk tijdverdrijf en echt verrassend om te doen. Anderen zitten heel dicht bij de originele versie van kunstenaar Theo Broere. Dikke dames zijn leuk en vrolijk. Komt eigenlijk in elk interieur tot zijn recht . Ben je gek op Dikke Dames, bekijk dan eens onderstaande dikke dames schilderijen. Er zijn heel veel variaties mogelijk.  Wil jij zelf een dikke dames maken, probeer er dan je eigen draai aan te geven. Dan wordt het een uniek stukje eigen werk.

Een originele Theo Broere
“Feest”

 

 

 

 

 

 

 

Zelf een Dikke dame schilderen

Ik raad je aan om  een workshop te bezoeken waar je dikke dames kunt gaan schilderen. Superleuke uitdaging en ook voor mensen die nog nooit hebben geschilderd is het goed te doen. Wil je echter zelf aan de gang? Hierboven een leuk filmpje, hoe je op simpele wijze dikke dames kunt schilderen met acrylverf!

Tutorial Corrie Leushuis

Wil je een wat uitgebreidere tutorial dan is het misschien leuk om onderstaande workshop te volgen van de schilderclub.nl. Corrie Leushuis legt op geweldige wijze uit hoe je te werk moet gaan.

Workshop Dikke dames

Ben je echt geïnteresseert om een workshop te volgen en woon je in de buurt van Casteren (Noord-Brabant)? Dan is het leuk om de website van Yvonne Leijtens te bezoeken. Zij geeft workshops Dikke dames schilderen. Ga voor contact en inspiratie naar de website Tuinkamer Yvonne.

Veelgestelde vragen

Kan iedereen Dikke dames schilderen?

In principe kan dit. Bekijk de hierboven geplaatste tutorial maar eens...

Met welke soort verf kun je het beste Dikke dames schilderen?

Het gemakkelijkste gaat dit met acrylverf. Olieverf is niet echt voor de beginner! Maar je kunt eventueel ook met aquarelverf aan de gang.

Is het goed om een workshop te bezoeken?

Het bezoeken van een workshop geeft veel inzicht in Dikke dames schilderen. Maar je kunt het natuurlijk altijd zelf proberen. Bezoek you tube en je vindt leuke filmpjes.

Mag je dezelfde dikke dames schilderen als die van Theo Broere?

Theo Broere is de grondlegger van de Dikke dames. Je kunt de dikke dames van Theo als inspiratiebron gebruiken. Het is trouwens het leukste om er je eigen draai aan te geven.

Kan een schilderij met dikke dames in elk interieur?

Bijna elk interieur is geschikt voor deze vrolijke schilderijen. Vooral wanneer je van kleur houdt zijn dit fantastische afbeeldingen aan je muur.

 

2 thoughts on “Dikke dames schilderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *