Dikke dames schilderen

Dikke dames

Wie kent ze nu niet….De dikke dames schilderijen. Afbeeldingen met dikke dames zijn ontzettend populair geweest en eigenlijk nog. Er zijn tientallen variaties op het origineel bedacht. Sommigen zijn echt verrassend. Anderen zitten heel dicht bij de originele versie van kunstenaar Theo Broere. Dikke dames zijn leuk en vrolijk. Komt eigenlijk in elk interieur tot zijn recht . Ben je gek op Dikke Dames, bekijk dan eens onderstaande dikke dames schilderijen. Er zijn heel veel variaties mogelijk.  Wil jij zelf een dikke dames maken, probeer er dan je eigen draai aan te geven. Dan wordt het een uniek stukje eigen werk.

Een originele Theo Broere
“Feest”

 

Veel verschillende dikke dames

 


Zelf een Dikke dame schilderen

Ik raad je aan om  een workshop te bezoeken waar je dikke dames kunt gaan schilderen. Superleuke uitdaging en ook voor mensen die nog nooit hebben geschilderd is het goed te doen. Wil je echter zelf aan de gang? Hieronder een leuk filmpje van de online-schilderclub hoe je op simpele wijze dikke dames kunt schilderen.

 

 

 

 

Mijn eigen Dikke Dames op een flink doek van 100 x 100 cm. Met acrylverf geschilderd

 

Pinterest biedt ontzettend veel voorbeelden. Wanneer je zoekt op ” dikke dames”, krijg je honderden voorbeelden te zien.  

 

2 thoughts on “Dikke dames schilderen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *