Een Kerstpoes met ballen

Kerstkaart met kleurpotlood

Deze vrolijke kerstkaart heb ik gemaakt op blauw, wat dikker papier en kleurpotlood. Ik ben begonnen om de vierkante kaart bovenaan te vullen met kersttakjes. Heb hier een aantal kleuren voor gebruikt. Groen in verschillende tinten, bruin en als laatste

heb ik met wit kleurpotlood de takken afgemaakt. Daarna de middelste kerstbal precies in het midden aangebracht met een 2 euro muntstuk.

 

img_0053-crop

 

 

 

img_0055-crop

 

Hieronder heb ik de poes getekend met potlood.

img_0057-crop

Daarna heb ik de linker en rechter kerstbal met de munt getekend en heb ik alles ingekleurd. Let op de kleuren die ik heb gebruikt.Voor de poes verschillende kleuren bruin, oranje en terracotta-achtige tinten.

Je kunt de kerstballen op vele  manieren inkleuren. Net wat je mooi vindt! Wanneer alles is ingekleurd heb je een grappige kerstkaart die je on-line kunt afmaken met een goed programma (photoscape) en die je als kerstkaart kunt laten afdrukken.

img_0064-crop-2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wil je nog meer kerstkaarten maken?

Klik dan op mijn andere blogjes;

Blauwbekken in de sneeuw met kerst

Kersttroostkaarten

Een simpele kerstboom schilderen

Klassieke kerstkaart

Kerstmannenkoor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *