Diamond Painting volwassenen

Diamond Painting is superleuk voor de kids maar ook volwassenen kunnen hier een hobby van maken. Wanneer je er één keer aan begint blijf je dit doen! Het is een verslavende bezigheid. Vooral de wintermaanden lenen zich bij uitstek voor deze hobby. Diamond painting voor volwassen personen is meer uitdagend en meestal op een groter formaat canvas. Bol.com verkoopt geweldige creaties, ook kerstkaarten zijn voorzien zijn van fantastische details en kleuren. Een geweldig eindresultaat.

Elke ruimte in huis kan er mee worden opgefleurd. Maak eens een vrolijke Diamond Painting voor in de toiletruimte. Geweldige afbeeldingen die je op simpele wijze online kunt bestellen.

Kerstkaarten

Wil je iemand een unieke kaart met kerst sturen? Bekijk dan de kerstkaarten van Bol.com. Een leuk tijdverdrijf en je kunt er ook nog eens vrienden en familie blij mee maken. Zelfgemaakte kaarten zijn natuurlijk het leukst om te krijgen!

Blijft populair

Diamond painting is vanaf dag één dat het op de markt verscheen, al populair onder de kids. Maar sinds een paar jaar is deze relaxte manier van bezig zijn, ook voor volwassenen een geweldig tijdverdrijf. Het opbouwen van een schilderij is op deze wijze niet moeilijk. Het canvas waarmee de Diamond Paintingsteentjes wordt voorzien is onderverdeeld in vakken. Cijfers, letters en symbolen corresponderen met de kleurtjes die bij een bepaalde afbeelding worden geleverd. Alles is op elkaar afgestemd en zorgt voor een passend geheel.

Diamond Painting pen

Kijk voor de werkwijze van deze hobby op mijn blog https://zelfkunstmaken.nl/diamond-painting/

 

Vierkante of ronde steentjes?

Je hebt de keus tussen ronde of vierkante steentjes. Maak je een wat grotere painting dan hebben de vierkante steentjes de voorkeur. Deze vorm geeft een completer en vollediger schilderij. De steentjes sluiten beter op elkaar aan. Het mozaïek effect ziet er mooi uit, vooral wanneer je het van een afstandje bekijkt.

Ronde steentjes kunnen prima worden gebruikt voor de beginnende painter. De ronde diamantjes zijn namelijk gemakkelijker aan te brengen.

Dus Vierkant: Een goede keus voor painters die van een precies werk houden.
En Rond: Is prima voor beginners, makkelijk op canvas te plakken. Blijft wel gedeeltelijk zichtbaar.

 

Unieke paintings

Er zijn enorm veel unieke paintings verkrijgbaar. Eindeloos veel mogelijkheden. Het ligt er natuurlijk aan wat je vaardigheidsniveau is, maar de vierkante steentjes geven een mooier resultaat. Ben je niet zo zeker van je ervaring, bestel dat een proefpakketje of een kleine painting. Kerstkaarten bestaan uiteraard uit veel details. Toch is het leuk om hier is mee te beginnen. Snel klaar en veel plezier! Met veel oefenen zal je het Diamond Painten sneller onder de knie krijgen en al vlot in staat zijn moeilijke paintings te realiseren.

Wil je iets verder met deze hobby? Je eigen foto of de foto van je kinderen of kleinkinderen bewerken met de steentjes is natuurlijk superleuk. Er zijn verschillende websites die dit aanbieden. Klik voor meer informatie op deze link!

Groot of klein canvas?

Wanneer je al wat meer bedreven bent in Diamond painting zou je een afbeelding kunnen maken van een foto. Canvas voor Diamond Painting, zijn verkrijgbaar in veel verschillende formaten. Een wat grotere maat is bijvoorbeeld 50 x 70cm. Er zijn echter ook canvassen die 20 x 20 cm groot zijn. Bedenk wel dat wanneer je een klein canvas hebt er veel minder details te zien zijn. De grotere afbeeldingen tonen meer onderdelen en zullen er dus veel aantrekkelijker uit zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *