Ik mag exposeren op 1 en 2 september 2018 !!

Zaterdag 1 en zondag 2 september is het Kunstlokaal Wezep een onderdeel van de “Noord-West Veluwe Kunstroute”. Doel is tijdens deze dagen kunst bij een zo breed mogelijk publiek onder de aandacht te brengen. Bezoekers kunnen in deze weekenden op een gezellige en informele manier kennismaken met kunstenaars die exposeren. Galerie Kunstlokaal is een onderdeel van de huiskamer van Wezep. Elke dag zijn er activiteiten voor jong en oud. Kijk op www.kunstlokaalwezep.nl en laat je inspireren door de vele mogelijkheden.

Dit jaar ben ik uitgenodigd door Teunie Bastiaan om mijn kunst te laten zien. Mijn schilderijen, tekeningen en een aantal beelden zijn tijdens 1 en 2 september te bewonderen. Vanaf 12 uur ben ik zelf aanwezig om misschien iets toe te lichten. Ook mijn showmappen met de tekeningen die ik door de jaren heen heb gemaakt, liggen ter inzage in het kunstlokaal.

Ik heb er ontzettend veel zin in!! Wil je alvast mijn schilderijen en beelden bekijken, klik dan rechts bovenaan op mijn pinterestpagina en kijk op het bord expositie 2018.

Graag tot ziens op 1 of 2 september!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *