Spelen op het strand..

Dit schilderij wat ik met heel veel plezier heb gemaakt, is in de kleuren zwart, wit, grijs en bruin geschilderd. Deze manier van schilderen vind ik heel fijn. Niet helemaal precies maar toch op een manier die verfijnd overkomt. Dit meisje op het strand heb ik eerst met houtskool getekend waarna ik met een vochtige kwast een beetje ben gaan schilderen met de houtskool.

Nadat  de houtskooltekening klaar was ben ik de kleuren bij elkaar zoeken die ik nodig heb voor het schilderen

 

 

 

 

De verf die ik heb gebruikt zijn van het merk Amsterdam. De kleuren die ik heb gebruikt en waar ik mee heb gemengd zijn:

voor de huid;

  • Oker geel
  • rood en wat wit
  • sienna gebrand

Voor de rest

  • zwart en wit
  • grijs
  • beetje blauw
  • van Dijckbruin

Hieronder kun je de fases zien tot het eindresultaat..

 

     

Het uiteindelijke resultaat

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *