Grappige katten schilderen

Je bent een vrolijk persoon en houdt vooral van mooie, grappige spullen om je heen. Schilderen heb je eigenlijk nog nooit gedaan maar je zou het eens kunnen proberen. Er zijn voldoende foto’s en filmpjes op internet te vinden die op een simpele wijze uitleg geven.

Voorbedrukt

Het gemakkelijkste is natuurlijk een voorbedrukte canvas met bijbehorende verf. Dat kan eigenlijk iedereen. Ga toch eens proberen om zelf wat te maken.  Neem bijvoorbeeld als onderwerp,  een vrolijke kat of koe.  Onder aan deze blog staat een heel simpel, 4 minuten durend filmpje, wat laat zien hoe je een vrolijke kat kunt tekenen met potlood. Zo krijg je ongeveer het idee hoe een poes er uit hoort te zien. Een realistisch geschilderde of getekende kat, zal misschien voor jou in de toekomst mogelijk zijn. Maar hou het nu even simpel en probeer niet al te precies te zijn met je grappige poezenschilderij. 

 

Kijk even naar de hieronder geplaatste voorbeelden en doe er je voordeel mee.

 

 

Je kunt een kat op vele manieren op het doek of op papier zetten. Kijk eens naar mijn blog een kat tekenen op de ZENTANGLE manier. Of wat te denken van mijn eigen kater Sprokkel die ik heb afgebeeld in contékrijt. Ook in mijn blog poes schilderen of tekenen kun je zien hoe ik op verschillende manieren mijn eigen katers het getekend of geschilderd. 

 

Serieus maar toch grappig

 

Voor wie van een moderne vrolijke kat houd.

 

Als je een beetje goed naar dit viertal kijkt kun je ze zelf best tekenen of schilderen

 

Vrolijk ingevuld met heldere tinten

 

Het proberen waard!

 

Geweldige kleuren

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *