Projectiescherm telefoon gebruiken

Projectiescherm telefoon gebruiken

Tegenwoordig zijn veel handige hulpmiddeltjes te koop die het tekenen vergemakkelijken. Ben je niet zo’n held met tekenpotlood maar wil je toch een schilderijtje maken, dan is een projectiescherm voor je telefoon super gemakkelijk. Een simpel hulpmiddel om je tekening goed op papier te krijgen.

Projectiescherm telefoon gebruiken is geschikt voor beginners, kinderen maar kan ook handig zijn voor de kunstenaar die al langer bezig is met tekenen en schilderen. Met een projectiescherm voor je telefoon of tablet kun je gemakkelijk schilderen en tekenen. Het scherm projecteert de afbeelding van je telefoon op het papier en je kunt dit dan gemakkelijk na tekenen.

 

 

Handig hulpmiddel

 

Het spiegelbeeld van het originele plaatje wordt geprojecteert. Je volgt de lijnen die je ziet met je potlood en maakt zo een gespiegelde kopie. Vooral voor kinderen die graag willen leren tekenen. Ze hebben de mogelijkheid pm details te leren tekenen en stevige grip op het potlood te krijgen.

Handige opzetstukjes zorgen dat alles op zijn plek blijft zitten en je snel en accuraat een tekening kunt overbrengen. Heb je een mooie afbeelding gevonden en wil je deze uiteindelijk op een doek schilderen? Gebruik dan dit handige hulpmiddel!

Zet je tekening bijvoorbeeld door middel van een raster op een schildersdoek en  je kunt aan de slag met kwast en verf.

Lichtbak voor tekenen

Veel mensen kennen vast nog wel de lichtbakken waar je negatieven en dia’s mee kon bekijken. De lichtbak die kan worden gebruikt om tekeningen over te rengen op papier zijn dunner, geven goed licht en zijn handig om een A3 tekening op te maken. Zo’n lichtbak blijft koel, in tegenstelling tot de lichtbakken van vroeger die warm werden. De Lightpad A3 van Crafts&Co is een uitstekend product om op simpele wijze te gebruiken.

Een Light Pad is een favoriete hobby accessoire voor de fotograaf, tekenaar, textielbewerker en de diamond painter. Ieder detail wordt duidelijk zichtbaar.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *